Casualskjørt versjon 2


Jeg blogget om casualskjørtet til meg selv for ikke så lenge siden (les her). Det jeg ikke fortalte i det innlegget var at jeg gjorde noe feil i klippingen, som resulterte i at jeg sydde to skjørt til meg selv i stede for ett. Dette skjørtet er helt identisk med skjørt 1, eneste forskjellen er at jeg bestemte meg for at jeg ville ha fóret ut. Fóret besto av tynn mørkeblå jersey, og jeg tenkte at det ville bli et helt annet type skjørt som fremsto litt mer stilrent – og det ble akkurat slik jeg hadde tenkt det.

Skjørtene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell, sy til liten og stor, og alt stoff har jeg kjøpt på Stoff og stil. Jeg har brukt mine trofaste symaskiner Janome MC5200, Janome 644D overlock og Brother 2340cv coverstitch.

Genseren jeg har på meg er forøvrig strikket i Silk Mohair og Tynn Line, og den kan du lese mer om her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.