Singlet til frøkna


Etter noen dager bak symaskinene mine, har jeg fått testet den nye Brother Coverstitch 2340CV en del. Det er både en nytelse og en prøvelse. En nytelse når alt går smertefritt, men til stadighet en prøvelse siden jeg stadig vekk gjør feil. Men for hver ting man gjør feil og man skjønner hvordan det egentlig bør gjøres, så har man lært seg noe nytt. «Øvelse gjør mester» sier jeg til meg selv, og fortsetter arbeidet optimistisk.

Det blir fort produsert en del plagg når man tester ut sin nye symaskin, noe vellykket, andre ikke. Et av de første vellykkede resultatene var en rosa singlet med sebramotiv. Singleten har jeg sydd to utgaver av før med vanlig symaskin. Her er singleten akkompagnert med trusa jeg så vidt har nevnt tidligere, som unektelig er en bra match 🙂

Singlet og truse

Olivia var med meg på Stoff og Stil forrige helg, og hun fikk selv lov til å plukke hva slags stoff hun ville ha. Hun var overraskende kresen. Jeg pekte på både prinsesser og blomster, gull og glitter, men hun sa hele tiden nei. Til slutt ble vi enige om tre stoff hun skulle få, og dette rosa sebrastoffet var en av dem.

I barnehagen sprang hun bort til hennes beste venninne og røsket av seg buksa – «Se hva jeg har! Det er sebra på trusa»! En skikkelig hit, med andre ord 😉

«Se på sebraen på magen min!»

Sebra

En singlet er et takknemlig plagg til et barn. Man kan gå bare med singlet på en varm sommerdag, eller man kan ha den innerst til kroppen under en genser på en kjølig høstdag. Man kan bruke den som nattøy om natten, eller man kan bruke den som en vest utenpå en genser.

..også kan man flette håret til vesla, så hun ser ut som hun er mye eldre enn det hun er. Skulle tro hun var på vei til skolen, ikke til barnehagen!

Vest

Singleten er sydd etter mønster fra boka Heilt Spesiell og Jubel. Jeg har brukt en Janome 644D overlock til sømmer og Brother Coverstitch 2340CV med kantbåndsapparat til kantbånd. Alt stoffet er kjøpt på Stoff og stil.

Følg meg gjerne på Instagram (brukernavn tidtiloversdotcom), og tagg gjerne dine bilder med #tidtiloversdotcom hvis du har laget noe som er inspirert fra bloggen min.

Du kan også finne meg på snapchat (tidtilovers.com). Her vil du kunne se bilder fra min hverdag med barn, håndarbeid og oppussing av hus. Følg meg gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.