Bursdagskåpe


Hver gang jeg er på Stoff og Stil er jeg helt nødt til å se igjennom restene på «billigbordet». Her finner jeg alltid noe jeg vil ha, og en haug med ting jeg har lyst på men må la ligge igjen. Man kan tross alt ikke kjøpe ALT, heller.

For et års tid siden snublet jeg over et ullstoff på dette «billigbordet», et som jeg mente ville egne seg godt til en kåpe. Tvillingene har allerede fått kåpe (sydd ut av min gamle kåpe – kult redesignprosjekt), men Olivia har altså ikke det. Jeg tok stoffet med meg, la det i kjelleren, og der fikk det ligge veldig lenge før jeg hentet det frem igjen.

Når det nærmet seg bursdagen til Olivia ble det nevnte ullstoffet hentet frem fra mørket igjen. Jeg bestemte meg nemlig for å sy kåpe til henne i bursdagspresang.

Kåpa har jeg sydd 5 ganger før, så det var ikke veldig vanskelig å sy en til. Den ble ferdig til bursdagen, pakket inn i gavepapir, klar til å glede 6-åringen.

Etter en vellykket feiring hjemme på formiddagen, gjenstod det å pynte seg i kjoler og kåper, og begi seg til Leo’s Lekeland for å feire med jentene i klassen. Før vi satte oss i bilen måtte ungene stille opp for å bli tatt bilde av 🙂

Kåpa er sydd etter mønster fra Heilt Spesiell og Jubel, i ullstoff og ribb fra stoff og stil. Jeg har sydd på symaskinene Janome MC5200, Brother 2340CV coverstitch og Janome 644D overlock.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.