Om meg


Jeg har drevet på med håndarbeid nesten så lenge jeg kan huske. Jeg strikket da jeg var ei lita jente, og begynte med større hekleprosjekter når jeg var tenåring. Det har bare utviklet seg siden den gang, til nupereller, hakking, pjoning, veving, strikkemaskin, symaskin og hardangersøm – for å nevne noe. Jeg har en bunnløs tørst for ny kunnskap om det jeg driver med. «Mye vil ha mer» stemmer om meg, som hos mange andre. Jeg har i dag 4 strikkemaskiner og 3 ulike symaskiner, for å nevne noe.

Alt jeg lærer og alt jeg lager skriver jeg om på denne bloggen. Dette gjør jeg ikke bare fordi jeg ønsker at andre skal kunne finne inspirasjon, men kanskje mest av alt fordi jeg ønsker å samle alle mine oppskrifter og idéer på en og samme plass. Det er ikke lenge mellom hver gang jeg må bla tilbake i arkivet for å finne noe jeg har gjort før, som jeg ønsker å gjøre igjen.

Det er alltid mange prosjekter på gang hos meg, både på håndarbeidsfronten og i livet forøvrig. Jeg har tre barn, ei jente født i 2011 og tvillinger født i 2013. Jeg er i dag i 80% jobb, og har mer enn nok ikke-håndarbeidsrelaterte oppgaver som må sjongleres rundt i hverdagen. Likevel klarer jeg overraskende nok å opprettholde en viss mengde med håndarbeidsproduksjon. Det er jeg veldig glad for!

Håndarbeid i alle former og fasonger handler for meg om å benytte fantasien og kreativiteten, og med dette skape noe eget og spesielt. 90% av det jeg lager gir jeg vekk, så det handler også om å glede andre med noe jeg har laget. I dag er tiden dyrebar, så slike gaver er verdt mye, spør du meg 🙂

Håper jeg kan bidra med inspirasjon til andre håndarbeidsentusiaster der ute!