Treasure skirt med singlet


Olivia hadde ei venninne på besøk her forleden. Hun hadde snart bursdag, og jeg lurte på hva hun ønsket seg. Olivia kom med en haug med forslag til leker og diverse, men denne jenta hadde andre tanker. Med dette skjørtet i minnet fra forrige bursdag, sa hun stille: «..eller kanskje du kan strikke noe?».

Ivrig som jeg var etter å bli forespurt å lage noe, nærmest sprang jeg til de nærmeste håndarbeidsbøkene, la de frem på gulvet, og la frem følgende idé: «Nå kan dere begge se igjennom bildene og se om dere finner noe dere liker. Det dere blir enige om skal jeg lage TO helt like versjoner av. En til Olivia, og en til deg». Begge jentene ble supergira på idéen, og det tok ikke lang tid før de kom til enighet om denne modellen fra Heilt spesiell – Sy barnas favorittplagg.

Skjørtene og singletene ble sydd uten store problemer. Stoff, tråd og symaskiner oppførte seg eksemplarisk, og resultatet ble mye bedre enn jeg forventet. Olivia elsket dette settet, og har hatt det på seg sikkert 90% av dagene siden det ble sydd for flere uker siden.

Håper bursdagsbarnet ble like fornøyd!

Skjørt og singlet er sydd etter mønster fra Heilt spesiell – Sy barnas favorittplagg. Jeg har sydd meg Janome 644D overlock og Brother 2340cv coverstitch. Alt stoff er kjøpt på Stoff og Stil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.