Søt, rosa bolero til bursdagsjente


Rett som det er dukker det opp jenter fra barnehagen som inviterer til bursdagsfeiring. Sist dette skjedde var en ukes tid før vi dro på sommerferie. To rosa invitasjonsbrev dukket opp, et i hvert av skapene til tvillingene. Men det var ingen brev i skapet til storesøster.. Hun ble lei seg, og forstod ikke hvorfor ikke hun også kunne være med. Desto større ble sorgen da hun skjønte at de skulle avgårde til Leo’s Lekeland.

Men heldigvis er Olivia ei fornuftig jente, og hun forstod til slutt at dette var en bursdag hun ikke kunne være med i. Da jeg dro hjemmefra med to festpyntede jenter, sa Olivia «ha det» med en munter stemme, og var ikke lenger sint og frustrert.

Desto bedre ble humøret da tvillingene kom hjem med rause porsjoner godteri som de villig delte med storesøstera si!

Det har blitt min «greie» å gi hjemmelagede gaver også i barnebursdager. Jeg har sydd kåper og kjoler, strikket skjørt, gensere, vest, luer, skjerf, pannebånd og votter, og sikkert mye mer enn det. Nå kan jeg legge til «Bolero» på denne listen også. Alle bursdagsgavene jeg har laget har jeg merket «Bursdagsgave». Du kan finne de i stikkordskyen til høyre hvis du trenger inspirasjon til bursdagsgaver som du kan sy/strikke selv.

Jenta som inviterte til bursdagsselskap ble 6 år, og innpakket i gavepapir var en tøff hvit t-skjorte, akkompagnert med en rosa, hjemmestrikket bolero. Tvillingene var kjempestolte da de gav bort gaven de hadde i hånden.

Dagen på Leo’s Lekeland ble såpass travel at bursdagsjenta ikke rakk å åpne gavene mens vi var der. Det til tross håper jeg virkelig at de ble fornøyde.

Olivia stilte villig opp som modell denne gangen også! Boleroen ble nydelig i duse rosafarger, jeg tror jammen jeg må strikke flere av disse!

Boleroen er strikket etter mønster fra Klompelompe, i garnet Milk fra Viking Garn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.