Bolero – med oppskrift til strikkemaskin


Ryddesjau må til i blant. Ikke bare på barnerommet eller i garasjen, men på PC’en også. Jeg fant nemlig ut at jeg skulle rydde i utkastene jeg har på bloggen her forleden. Det blir en del av disse, faktisk. Innlegg som skrives halvveis ferdig, for så å legges bort. «Kanskje jeg kan bruke dette senere» tenker jeg. Men de blir stort sett aldri åpnet igjen. Men da jeg ryddet oppdaget jeg et innlegg som definitivt ikke var i samme kategori som nevnt ovenfor. Det dukket nemlig opp et innlegg som jeg hadde planlagt å publisere, men som hadde blitt glemt vekk.

Så her kommer et innlegg som egentlig er snart et år gammelt. Teksten måtte endres, naturligvis. Men bilder og oppskrift er fremdeles de samme 🙂

Ungene og jeg hadde dilla boleroer. De hadde en bolero på seg hver dag, og jeg strikket nye i ulike farger og fasonger. Jeg har blogget om noen hvite tidligere (se innlegg her), og de har jentene vært veldig glade i. Juleboleroene mine (se innlegg her) har også blitt mye brukt. Ungene bryr seg ikke om fargen, og bruker disse like gjerne i april som i desember. Til sist lagde jeg grønne boleroer, dette fordi Amanda fikk seg en grønn tingelingkjole med veldig bare armer. Den måtte matches med en bolero i samme farge!

Amanda ville ikke posere i ny bolero, så vi får ta til takke med Olivia.

Oppskriften til boleroen ligger endelig klar på bloggen. Jeg har strikket den på strikkemaskinen Silver Reed LK150 med garnet Pleddgarn fra Sandnes Garn, og oppskriften finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.