Bolero i bursdagsgave 2


Det nærmer seg jul og dermed blir dagene stadig mer travle. Ikke nok med de vanlige gjøremålene vi må gjennomføre i forbindelse med jul, men jeg har også tre døtre som har bursdag innenfor en måned før julaften. På toppen av alt er det i denne tiden jentene får mest bursdagsinvitasjoner fra venner og bekjente. Så da må jeg bake genser og strikke kake.. Eh.. Ja, det går litt rundt for meg i blant 😉

Jeg har skjønt det at jo eldre barna blir, jo gøyere er det å gi leker til bursdagen. Les: det blir stadig kjedeligere å ta med seg hjemmestikkede ting. Derfor må jeg benytte sjansen før også tvillingene begynner å protestere mot disse «kjedelige» gavene, slik som Olivia gjør.

Da tvillingene skulle i bursdag hadde de med seg en bolero og en t-skjorte. Boleroen har jeg strikket ved hjelp av strikkemaskin, og T-skjorta har jeg kjøpt. Tanken var at Elsafargene på boleroen skulle tas igjen på motivet på t-skjorta – og det fungerte jo ganske bra 🙂

Boleroen har jeg strikket en gang tidligere, også den gangen som bursdagsgave. Men denne gangen strikket jeg som sagt boleroen på strikkemaskin. Hullmønsteret var litt trøblete i starten, men når jeg først fikk dreisen på det gikk det ganske raskt. Artig å strikke slikt mønster på strikkemaskin, det er det ingen tvil om!

Amanda stilte lykkelig opp som modell når den gærne håndarbeidsbloggeren av en mor skulle dokumentere det siste kreative spranget 🙂 Klærne ble deretter pakket pent inn i papir, og medbrakt til ei skjønn jente som feiret 5 årsdagen sin.. Bursdagen ble en suksess – og jeg håper, som vanlig, at mottakeren ble fornøyd både med dagen sin, og gaven 🙂

Boleroen er strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150 etter mønster fra Klompelompe, med garnet Mandarin Naturell fra Sandnes garn. Vrangborden og den kanten med det fluffy garnet har jeg strikket på pinner.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Bolero i bursdagsgave