Ullsinglet på SK830


Ahh.. Min SK830. Det blir alt for lenge mellom hver gang jeg bruker den.. Men de gangene jeg tar den frem, er min eneste tanke: «Jeg digger denne strikkemaskinen!». Det er en fantastisk strikkemaskin, og det er egentlig ganske leit at jeg har så lite tid til å bruke den.

For et par år siden strikket jeg en ullsinglet til Olivia, og den har jeg likt veldig godt. Mange ganger har jeg tenkt å lage liknende vester til tvillingene, og plutselig en dag i høst så kom inspirasjonen over meg. Jeg tørket «digitalt støv» av DesignaKnit og gjorde meg klar med SK830’n. Selve strikkingen gikk i en fei, men monteringen tok tid. Laaaaaaaang tid. Jeg tror det gikk bortimot et halvt år.

Slike situasjoner vil nok mange håndarbeidsfolk kjenne seg igjen i. Man strikker noe i fullt engasjement, helt til engasjementet plutselig er helt borte – og da går man heller på nye og freshe prosjekter. Plutselig en dag er motivasjonen tilbake igjen, og prosjektet blir ferdig. Jaja.. Om det så tar et halvt år – det viktigste er at det blir ferdig, og at mottakeren blir fornøyd 😉

Jentene mine var kjempefornøyde, i hvert fall. De digger rosa, og jeg digger klær som stikker seg litt ut fra det vanlige.

Disse singletene er strikket i angora ullgarn (det svarte) og kasjmir (det rosa). Dette er høykvalitets ulltøy som skal varme mine skjønne jenter gjennom en våt og forblåst vinter 🙂 De er strikket på strikkemaskinen Silver Reed SK830 ved hjelp av DesignaKnit 8 standard snitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.