Body og babyteppe i rosa kasjmir


IMG_2810Når man hører ordet «kasjmir», tenker man ofte kvalitet og kostbarhet. Mange har en gammel kasjmirgenser i klesskapet som de aldri bruker fordi den ble designet og strikket/sydd for 20 år siden, men de kan ikke kaste den heller. Det er jo tross alt en kasjmirgenser!

Jeg har lenge lekt med tanken på å lage babyklær og babytepper i kasjmir. Jeg vet at mange mødre går langt for å få kun det beste til barna sine – og kasjmirklær til babyer må jo være helt fantastisk!?

IMG_2842Til slutt klarte jeg ikke å dy meg lengre. Jeg plukket ut et hullkort (nummer 12) på fangmønster (tuck), la opp med dobbelt tråd på alle nålene på finstrikkeren, og strikket i vei til jeg hadde et babypledd i rimelig størrelse. Men et babypledd var ikke nok. Jeg laget derfor et design på en body i DesignaKnit, og strikket i vei på nytt. Fremdeles med samme tråd og fangmønster.

Og slik ble altså resultatet etter litt pynting. Bodyen er i størrelse 6-9 måneder og pleddet måler ca 70 x 80 cm.

Garnet jeg har strikket med er til salgs her (100% kasjmirgarn)

Kasjmirbodyen er til salgs her

Kasjmirteppet er til salgs her

 

IMG_2815Teknikker brukt på disse plaggene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.