Pom pom maker


IMG_2398Strikker du mye luer? Blir det dusker på dine luer, eller ikke?

De som har fulgt meg på bloggen en stund kan vel ganske enkelt se at jeg strikker en luer. Jeg liker å ha dusk i toppen. Det er liksom prikken over i’en, og det tar seg godt ut. Spesielt hvis man bruker en kontrastfarge som passer godt sammen med hovedfargen.

Å lage dusker kan være ganske kjedelig og til tider møysommelig arbeid. Jeg har tidligere brukt en «duskelager» som jeg fant på europris. Det består av to plastbiter med et hull i midten. For å lage en dusk, måtte jeg tre en tråd på en nål, og «sy» meg rundt plastbiten. Størrelsen var liten, og skulle jeg ha noe større, måtte jeg klippe pappbiter. Det fungerte, men det var tidkrevende.

IMG_2404Så datt jeg over dette fantastiske settet.

Hver ring har en liten lås som gjør at den kan åpnes og lukkes. På den måten kan man snurre tråden rett fra nøstet i full fart, uten å bry seg om nål og tråd på noen måte.

Når tråden er ferdigsnurret, lukker du låsen og klipper rundt. Enkelt og greit – og ganske genialt!

Dette settet er tilgjengelig i nettbutikken min til 149 kroner.

Jeg har laget en youtubevideo som viser hvordan de virker.. Se her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.