Travle tider


Det er travle tider for tiden. Den ene dagen etterløses av den andre, og man vet liksom ikke helt hvor man skal begynne. Foruten barna som skal passes på, ha riktig antall matpakker i ryggsekken og hentes og leveres til riktig tid, så skal middagen lages og huset vaskes. Og ikke nok med det, men å avansere fra barneskole- til ungdomsskolelærer fører med seg en hel del arbeid. Når jeg først sitter stille i sofaen med laptopen i fanget, har jeg de siste ukene jobbet med musikkhistorie på powerpointpresentasjoner og manusredigering for valgfag sal & scene, heller enn å blogge. Dessverre, kan man gjerne si.

Men min jobb er noe annerledes enn andres jobber. Det er travelt til tider, og rolig andre tider. Nå er jeg ferdig med powerpointpresentasjoner for en stund, og manusarbeidet har elevene overtatt ansvaret for. Endelig kan jeg faktisk åpne bloggen og skryte litt av de tingene jeg har laget i det siste.

For er det en ting i denne verden som jeg absolutt ikke nedprioriterer, så er det håndarbeid. Til tross for at det har vært stille her de siste ukene, har produksjonen fremdeles vært på topp!

I dag vil jeg vise frem den nyeste herresømmen. I og med at vi er fire jenter og en gutt i denne familien, ligger det ganske naturlig at militærstoffet jeg hadde litt igjen av, måtte bli til gubben i huset. Av de restene jeg hadde igjen var det akkurat nok til en t-skjorte, nesten identisk til den jeg har sydd tidligere. 

Jeg er litt stolt over å endelig begynne å mestre min Brother 2340CV coverstitch. Jeg har hatt den en god stund nå, og først nå føler jeg at jeg får fine sømmer uten alt for mye trøbbel.

T-skjorta er sydd på Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch. Stoffet har jeg kjøpt på stoff og stil, og mønster har jeg hentet fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.