Shorts fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor


Nå skal jeg spole litt tilbake. Ikke til den fantastiske sommerferien som vi kan se tilbake på dette året. Nei, jeg skal tilbake til sommerferien i fjor, som var det totale motsatte. Jeg husker så godt at jeg lå på soverommet hos svigers og sov min herlige nattesøvn. Så kom det en gravemaskin og begynte å grave midt på natta. «Hvilken idiot er det som absolutt må ut å jobbe midt på natta!?» tenkte jeg. Men da vi våknet var det ganske åpenlyst at det hadde kommet vanvittige mengder med regnvær, og at gravemaskinen hadde forhindret at hele veien ble tatt av den ellers så lille bekken som renner langs tomta til svigers.

Jeg fant et par bilder av noe jeg sydde denne sommerferien, og det slo meg at det like gjerne kunne være vårbilder. Så hvit en sommerkropp har jeg aldri hatt før, tror jeg. Jeg hadde sydd en flott shorts fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor, men det var ikke mye den ble brukt den ferien. Været var alt for kalt. Jeg sprang nok fort tilbake til huset igjen og kledde meg med langt varmere klær, etter at bildene var tatt.

Men sommeren 2018, altså. Denne sommeren. Da har shortsen vært i bruk en hel haug!

Shortsen er sydd etter mønster fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor. Stoffet er så gammelt at jeg ikke er sikker på hvor det er kjøpt. Jeg har brukt Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.