Matchende jenter i hjemmesydde klær 2


Det er gøy å kle barna likt. Spesielt synes jeg det er gøy å understreke at de to småjentene mine er tvillinger, med å kle de med samme klær. Her er det mange ulike meninger, og jeg vet at mange er uenig med meg. Min mening er at det å få lov til å dele hele sitt unge liv sammen med en tvillingsøster må være en helt fantastisk gave. Faktisk tror jeg at jeg selv ville digget det over alt på jord da jeg var liten, å ha en bestevenn ved min side døgnet rundt. Jeg vil heller ta vare på det vennskapet, bygge rundt det og gjøre det så bunnsolid at de forblir bestevenner hele livet – heller enn å tvinge de fra hverandre, kle de ulikt – bare fordi at de skal få utvikle sin egen identitet. Sin egen identitet utvikler de uansett, toeggede tvillinger som de er.

Noen ganger er det gøy å gjøre trekløveren komplett, og kle alle tre likt. Jeg gjør det ganske sjeldent, så når jeg det først blir slik, er det ekstra stas at klærne er hjemmesydde. Jeg blogget om to nye kjoler til Olivia for ikke så lenge siden, og tvillingenes nye gensere matcher uten tvil den ene kjolen hennes.

Ikke vet jeg hvordan andre folk får tre små barn til å smile og se i kameraet samtidig. Denne gangen var det helt umulig å få det til. Three is a crowd, har jeg hørt – og det stemmer nok det mange ganger. I det ene øyeblikket er Olivia og Amanda bestevenner, og Amelia står utenfor. I det neste øyeblikket er Olivia og Amelia bestevenner, og Amanda er den som kommer diltende etter..

 

Genserene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell og Jubel, og stoff og ribb er kjøpt på Stoff og stil. Jeg har sydd med symaskinene Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Matchende jenter i hjemmesydde klær