Fargerike sommerskjørt 2


Sommeren er endelig her. SommerFERIEN er endelig her! På godt og vondt, kan man si. Jeg sa nemlig farvel til min fantastiske, dog midlertidige, arbeidsplass på fredag. Det var mye mer leit enn jeg hadde forestilt meg.. Og jeg som har «litt» lettere for å fylle opp øynene med tårer enn andre, klarte ikke å dra derfra uten å vise det opptil flere ganger på kort tid. Jaja, det er slik jeg er. På denne måten har jeg i hvert fall vist hvor mye jeg setter pris på både arbeidsplassen og folkene der. Det er utrolig trist at jeg må dra fra en plass som jeg trives så godt, men samtidig gleder jeg meg til nye utfordringer på den nye arbeidsplassen til høsten!

Når feriemodus endelig setter inn, tar det ikke lang tid for den kreative, før det begynner å krible i hendene. HVA slags prosjekt skal jeg sette i gang, nå som jeg har så mye tid til overs? Symaskin? Strikkemaskin? Strikkepinner? Denne gangen fikk jentene lyst på nye sommerskjørt, og ho’ mor var ikke vanskelig å be.

Skjørtene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell, med stoff fra Stoff og Stil. Jeg har brukt symaskinene Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch.

I dag var det vanskelig å velge ut hvilke bilder jeg skulle vise. Derfor ble det litt flere enn vanlig, representert i et bildegalleri nedenfor. Enjoy!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Fargerike sommerskjørt