Bikini fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor


Når det er varmt i lufta og sola står høyt på himmelen er det herlig å ta frem søte, hjemmesydde plagg som passer til sommervarmen.

Jeg sydd bikini til mine tre jenter. Det er så herlig å sy til barna – for de er så ekstremt takknemlige. De brukte bikiniene som nattøy først, fordi været ikke tillot dem å bruke bikini om dagen. Men ferien har bydd på mang en soldag på stranden, og bikinien har heldigvis vært fremme ved mange anledninger.

 

Ungene elsker å plukke stoff til klær jeg skal sy – en prosess som jeg ikke er like begeistret for. Det er rett og slett fordi barna drar ut det ene stoffet etter det andre, uten at de klarer å brette det og legge det på plass igjen. Som jeg konstaterte i sist innlegg, så er jeg ikke veldig glad i rot. Men når ungene synes det er så gøy så får man bare godta litt midlertidig rot 🙂 Også blir det litt ekstra stas for ungene når de selv har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut til slutt.

Kjempefin trusemodell som jeg har sydd flere ganger før (se her og her), denne gangen også med en matchende bikinitopp. Jeg likte spesielt den fine rysjen øverst med rullekant på overlocken. Begge mønster er hentet fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor, og alt stoffet har jeg kjøpt på Stoff og stil. Maskinene jeg syr på er Janome 644D overlock og Brother 2340 CV coverstitch.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.