Stripete topp fra Heilt spesiell


Endelig! Det vi har ventet på så lenge! Solstrålene varmer! Jeg sitter i et hjørne i solveggen, lukker øynene, og bare nyter livet. Ingenting trengs å gjøres, annet enn å bare sitte der.

Det er ingen annen situasjon i min hverdag som får meg til å sitte stille uten å krible etter strikketøyet eller en PC. Men når vårsola bruner i ansiktet, da kan jeg endelig slappe av!

På denne årstiden kommer også vinterhagen virkelig til sin rett. Ute risikerer man forkjølelse når man sitter i t-skjorte. Men inne i vinterhagen.. Så varmt og lunt og godt. Rett og slett ren nytelse!

Jeg har sydd meg en ny topp fra boka Heilt spesiell – Sy til liten og stor. Det er godt å oppdatere garderoben med litt nye klær når man går en ny årstid i møte. Dette er definitivt ikke det siste vårplagget jeg skal sy til meg selv 😉

Jeg er veldig begeistret for denne passformen. I alt for mange år har det vært tettsittende klær som gjelder. Det er så herlig med klær som er litt løse.

Toppen har 3/4-ermer, noe jeg også er veldig glad i. Perfekt når det begynner å bli litt varmt i temperaturen

Toppen er sydd etter mønster fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor. Det stripete stoffet har jeg kjøpt på myfabrics.co.uk, og det beige er gjenbruk fra en pensjonert topp. Jeg har sydd med Janome overlock 644D og Brother 2340CV coverstitch.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.