Bukse,  Coverstitch,  Håndarbeid og søm,  Overlock

Deilige barnehagebukser til tvillingene

For ikke så lenge siden ryddet jeg i skapet til tvillingene. Det arbeidet resulterte i at jeg fikk ryddet vekk 2 store bæreposer stappfulle med klær, som skal gis videre til noen andre skjønne jenter. Men disse klærne må jo erstattes med nye klær, og et av sommerens mål har vært å sy disse, i stede for å kjøpe i butikken.

Jeg fikk sydd en del før sommerferien, klær som jeg ennå ikke har fått blogget om, men det kommer etter hvert.  Men tillegg til dette har jeg en del (11 stk, faktisk) påbegynte prosjekter som ikke er helt ferdige ennå. Om jeg klarer å få alt dette ferdig før jeg begynner på jobb tviler jeg sterkt på. Men gøy er det i hvert fall å holde på, så om jeg ikke er ferdig når jeg begynner på jobb, så er ikke det ensbetydende med at de aldri blir ferdig! 😉

Unna vei

Noe av det første jeg ble ferdige med er et par bukser til tvillingene. For jeg hadde bare ulike bukser en stund, klær som hadde gått i arv fra storesøster. Jeg synes det er veldig gøy å understreke at de er tvillinger med å kle dem likt, og da må man jo ha like klær. Det var altså derfor disse buksene ble til. Pluss at det er litt røffe – men myke bukser. Bukser som passer aldeles utmerket i barnehagen, men som er hakket penere enn kjedelige grå joggebukser. De skal nok bli mye brukt!

Tvillingkos

Buksene er sydd etter et mønster jeg har kjøpt på Stoff og stil, et mønster jeg har sydd to ganger før (denne og denne). Mønsteret er egentlig ment som tights, men denne gangen valgte jeg en annen type stoff som var litt tykkere, dessuten endret jeg mønsteret en smule slik at det ble mer bukse enn tights.

Forøvrig har jeg tatt bildene jeg har brukt i dette innlegget mens vi har vært på «Barnehagesafari», som jeg kaller det (les mer om dette her). Her er vi i en av våre favorittbarnehager, en barnehage vi har funnet i Sola, ikke langt fra der jeg jobbet før. Vi skal nok returnere hit flere ganger!

Buksene er sydd på symaskinene Janome 644D overlock og Brother 2340CV coverstitch. Stoffet er kjøpt på Stoff og stil.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.