Bukse,  Håndarbeid og søm,  Symaskin

Endelig er sommeren her!

IMG_2987I går opplevde jeg min første ordentlige sommerdag dette året. Den FØRSTE! Og datoen var 22. juni! Det er utrolig sent. Men i går.. Ahh, så deilig. Jeg satt ute på verandaen og drakk morgenkaffen mens tvillingene tuslet fornøyd rundt meg. Måtte hver dag være like deilig som denne, tenkte jeg i mitt stille sinn.

Men sommervær eller ei – sommerFERIE er det i hvert fall. Og det kan kanskje bloggen min bære litt preg av for tiden. Det er ikke like hyppige oppdateringer som det bruker å være. Men slik skal det være noen ganger. Man må slappe av og koser seg når man har mulighet til det, så kan man heller stresse en annen gang når man ikke har noe valg.

IMG_2860Men det at jeg ikke blogger like hyppig betyr ikke at jeg er på latsiden når det gjelder håndarbeid. Tvert imot. Jeg har en LANG liste med ting jeg skal blogge om – jeg ligger LANGT etter på bloggen i forhold til det jeg har produsert den siste tiden. Det har vært noen utrolig spennende prosjekter, et vanvittig langtekkelig et, og noen smågreier til mine søte barn som i hvert fall eldstejenta ELSKET. Mer om dette kommer i løpet av sommeren.

I dag skal jeg vise dere den siste tightsen jeg har sydd til Olivia. Hun elsker å gå med skjørt, og da må hun ha strømpebukser/tights. Jeg viste denne for en stund siden, og fortalte om at jeg var i gang med nok en utgave i andre spreke farger. Nå er den ferdig, og den falt i smak hos Olivia, det er helt sikkert.

Jeg har tidligere fortalt at Olivia er litt vanskelig når det gjelder nye klær. Hun vil ikke ha de på seg, og jeg må lokke med både det ene og det andre for at jeg skal få henne til å ta det i bruk. Når hun først har brukt det noen dager, da går det greit. Men helt fra begynnelsen er det skikkelig vanskelig å overtale henne. Slik var det IKKE med denne buksen. Hun hadde nemlig fått lov til å velge stoff selv. Og med en gang hun så det blåe stoffet med sjø-tema på, visste hun med en gang hva det var. Før jeg visste ordet av det satt hun på gulvet i bare trusen, for å ta på seg den nye strømpebuksen. Herlig med så skjønne jenter 🙂

IMG_2850


Både stoff og mønster er fra Stoff og Stil. Merkelappene er fra labelsandribbon.seIMG_2986

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.