Effekttråd! Hvilken effekt! 2


IMG_2981Hurra, nå har jeg oppdaget noe nytt! Jeg er jo støtt og stadig innom garnbutikker i søk etter noe som jeg ikke trenger, men likevel har innmari lyst på. Sist jeg var på kreaktiv på kvadrat, snublet jeg over noe i denne kategorien. Jeg har sett på denne snellen med effekttråd før, og vurdert om jeg skulle raske den med meg, men tidligere har jeg lagt den tilbake på plassen sin. Denne gangen tok jeg den med meg.
Tråden jeg kjøpte var «Bling effekttråd» fra Du store alpakka. Jeg kjøpte den grå utgaven, fordi jeg tenkte at den ville være helt perfekt sammen med det grå kasjmirgarnet mitt. Tidligere har jeg bare brukt dette kasjmirgarnet til strikkemaskinen, men et mål for sommeren er at jeg skal ta garnet i bruk på strikkepinnene. Dette var skritt nummer 1 mot en sommerferie med kasjmirgarn på pinnene 🙂

IMG_2993Dobbel tråd kasjmirgarn og en tråd med Bling effekttråd, strikkepinne 2,5 – og jeg satte i gang med å strikke pannebånd til jentene mine. Og i løpet av et par dager, var de ferdige alle tre.

Olivia sitt pannebånd er kanskje en smule for stor, ellers passet de helt perfekt på mine søte barn. Det var Olivia som fikk æren av å plukke ut pynten på pannebåndene. Hun er veldig bestemt på at «Hello Kitty» er Amanda sitt, og det med sommerfugler er Amelia sitt. Bytter jeg om får jeg klar beskjed om å bytte tilbake.. 🙂

Olivia elsket pannebåndet sitt fra første stund. I dag, da jeg hentet henne i barnehagen, hadde hun både pannebåndet på seg OG lue. Jeg kan levende se for meg en eller annen barnehageansatt, forsøke å fortelle Olivia at hun ikke kan ha både lue og pannebånd på seg på en gang. Og det overrasker meg IKKE at Olivia vant diskusjonen, staere 3-åring skal du lete lenge etter!

Men det gjør en håndarbeidsgal mamma veldig glad, når barna setter pris på det jeg har laget!

Bling effekttråden gjorde seg ufattelig godt i sola. Det skinner og blinker i alle regnbuens farger – og et ellers så kjedelig grått pannebånd ble utrolig vakkert med denne effekten. Jeg prøvde å fange dette med kameraet, men det fikk jeg rett og slett ikke til…

Jeg har laget en oppskrift på pannebåndene. Trykk her for å se.

Og nei – innlegget er ikke sponset!IMG_2911


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Effekttråd! Hvilken effekt!

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Hei! Ja, det har du nok helt rett i. Alle jenter liker nok litt «Bling» 🙂

   Å, ja. Jeg skal kose meg med kashmirferiestrikkingen. Gleder meg som en unge!

   Kos deg masse med strikkingen din du og! Du lager jo så mye flott! 🙂