Tights til aktive jenter 2


IMG_2741For lenge siden, jeg tror det var i fjor, da jeg var på Stoff og Stil for å kjøpe stoff til en Elsakjole jeg skulle sy på bestilling, snublet jeg over et stort salg på mønster. Jeg er ikke annerledes enn andre, og ordet «salg» fikk meg til å stoppe opp. Jeg bladde igjennom, og fant noen få mønstre som jeg fikk lyst på. Til syvende og sist plukket jeg med meg et mønster på en tights og en nydelig sommertunika som jeg hadde tenkt å sy til min eldste datter.

Men dagene, ukene og månedene kom og gikk, og den travle tiden med tre barn og en umettelig håndarbeidshobby – som ikke akkurat gjør meg arbeidsledig, førte til at jeg la dette IMG_2749mønsteret til side, og det ble glemt. For litt siden ryddet jeg litt i mønsterene mine, og plutselig dukket det opp igjen. Olivia trengte sårt en ny strømpebukse, så det var frem med overlocken og et jerseystoff i freshe farger, og sette i gang med å sy.

Et par kvelder med Game of thrones på TV og knappenåler og saks strødd utover gulvet skulle til, og vips, så var buksen ferdig. Den var en tanke for stor for Olivia, men det til tross likte hun faktisk tightsen fra første stund.

Jeg har nesten sydd ferdig tights nummer 2, denne gangen i et stoff som Olivia selv plukket ut. Innlegg om denne kommer med tid og stunder, kjenne jeg meg selv rett 🙂

Å ta bilde av en jentunge på 3 år som løper konstant frem og tilbake, er ikke lett. Det vil si – det er lett å ta bilder – men det er vanskelig å få klare bilder. Det blir som regel en uklar strek, der man så vidt kan skimte en fot eller en hånd i enden av bildet. Derfor tar jeg til takke med dette bilde i dag. Dette er vesle frøkna mi, på vei under senga for å finne et eller annet spennende, med en ny tights som strutter i været 🙂

IMG_2764


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Tights til aktive jenter

  • Synnøve

    Allerede før jeg hadde lest ferdig innlegget, så tenkte jeg at jeg bare elsker øyeblikksbildene dine. Uskarphet er ikke en negativ ting når et barn er i bevegelse. Tvert imot så skaper det en illusjon om liv og dybde!
    Tightsen var kjempefin, og den skjønne jenta er heldig som får så fine klær!

    • Ingunn Innleggsforfatter

      Å, takk – det var et kjempefint kompliment – for når det gjelder fotografering vet vi alle at du vet hva du snakker om ! 🙂