De små gleder i livet 4


Bukse med lapp i linningenJeg tusler bortover mot barnehagen og gleder meg til å se mine tre små. Den ene i sandkassen, den andre på en sykkel, og den tredje på fanget til en av de flotte ansatte. Eller kanskje alle tre på en sykkel med tilhenger, i god lek sammen med Olivias bestevenn. Uansett hva de driver med når jeg runder hjørnet på barnehagen, så er reaksjonen den samme.

«MAMMA!» roper de høyt, og løper mot meg med åpne armer.

Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er slik hver eneste gang jeg henter jentene i barnehagen. Det er en fryd!

«Olivia» hvisker jeg inn i øret hennes. Hun stilner og vet at jeg skal si noe spesielt, noe som bare hun skal høre. «Jeg har en overraskelse til deg i dag». Øynene hennes lyser opp, og tusen idéer dukker opp i tankene hennes med en gang. «Hva er det? Er det en robothund? Er det godteri? Er det spagetti til middag? Hva ER det??». «Du må vente til du kommer hjem, Olivia, så skal du få se!».

Bukse - svart

Bukser. Hvem synes det er gøy å få bukser? To kjedelige bukser, den ene svart og den andre rød.

Olivia synes det er kjempestas, og hun blir  glad. Med en gang hun kommer hjem røsker hun av seg de de buksene hun har hatt på seg i barnehagen, og tar på seg en av de nye. Den røde ble valgt først, for den var finest.

Det er så lett å glede denne jenta med en «liten overraskelse». Og når jeg har sydd buksene, og hun umiddelbart blir så glad i de, jo, da blir jeg både glad og stolt selv.

Like etter at middagen var ryddet bort, bar det ut i hagen på let etter meitemark. I nye bukser. Livet er herlig!

Bukse - i hagen

 

«Mamma! Se hva jeg fant! Meitemark!

Bukse - se hva jeg fant

Begge buksene er sydd etter mønster fra Heilt Spesiell – Sy til liten og stor på en Janome 644D overlock. Alt stoffet har jeg kjøpt på Stoff og stil.

Følg meg gjerne på Instagram (brukernavn tidtiloversdotcom), og tagg gjerne dine bilder med #tidtiloversdotcom hvis du har laget noe som er inspirert fra bloggen min.

Du kan også finne meg på snapchat (tidtilovers.com). Her vil du kunne se bilder fra min hverdag med barn, håndarbeid og oppussing av hus. Følg meg gjerne!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “De små gleder i livet