Heklet hotpants og bikini – gratis oppskrift


Sola skinner og livet er herlig! Om enn vinden er litt kald, så synes jeg likevel ikke at man kan klage på været. Det kunne vært slik som Rogaland ofte er, regntungt og grått.

Nå sitter jeg i hagestua, litt sliten etter å ha gjort litt hagearbeid. Jeg nyter en nydelig kopp med te og koser meg masse. Det er fredags ettermiddag, og både barn og voksne bærer preg av det. Rolig stemning. Snart helg!

Hvis du sitter i din egen hagestue/veranda/sofa og nyter fredagsroen, men ikke helt vet hva fingrene skal ta fatt i, så har jeg et forslag. Se her:

(bilde er hentet fra www.sandnesgarn.no).

hotpants

Lekkert, ikke sant? Hadde det ikke vært for disse kjolene jeg strikker på for tiden, så hadde jeg begynt å hekle med en gang! Det hadde egentlig passet helt perfekt, fordi jeg har prosjekt-garnslanking-av-mandarin-petit på gang – og dette settet er designet for nettopp Mandarin Petit. Kanskje dette blir mitt neste prosjekt når kjolene blir ferdige. Vi får se 🙂

Hvis ikke, så kan det jo være at nettopp DU har lyst på et lekkert, hjemmeheklet sett bestående av hotpants og bikini?

Her finner du gratis oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.