Boxershorts til gubben


I de siste ukene har jeg hatt sydilla, og det er faktisk litt av hvert som har blitt produsert. En av tingene er faktisk en boxershorts jeg sydde til min mann. Hovedårsaken til at jeg brukte tid på dette var at jeg har så mye bomullsstoff som jeg aldri får brukt. Det er stretch som er så «in» nå, så alt det faste stoffet ligger i åresvis og samler støv..

Derfor ble det altså boxer til min mann. Mønster på en slik boxer var det umulig å få tak i, så da måtte jeg ty til youtube. Da jeg fant denne videoen ble det raskt fart på sakene, og før dagen var omme var shortsen ferdig.

Om fargen appellerer til min mann tviler jeg litt på. Men når alternativet var elefanter og rosa hjerter, så var likevel oransje ruter det beste alternativet 😉

Jeg digger min faldefot (hemming foot). I stede for å legge opp med målebånd og knappenåler, og deretter sy, kan jeg bare sy på uten noe som helst forarbeid – også blir kanten slik som på bildet under. Enkelt, tidsbesparende – og resultatet synes jeg blir riktig bra! Jeg har laget en youtubevideo som viser hvordan den virker. Ta gjerne en titt på den her.

Boxershortsen ble altså sydd på min Janome MC5200 med litt hjelp av Janome 644D overlock og Brother 2340CV (de to sistnevnte brukte jeg når jeg sydde strikken i linningen).. Symerket har jeg kjøpt her(reklame), og stoffet er kjøpt i en ukjent butikk for mange år siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.