Opprydning i stofflager


Rett som det er må det ryddes. Enten det er i klesskapet eller blandt strikkepinnene. Jeg har allerede etablert at det er viktig for meg å ha det nogenlunde ryddig rundt meg. Men i stofflageret mitt.. Der er det ikke så lett å finne frem. Jeg holder meg for øynene når jeg skal hente stoff til diverse sømprosjekter, og håper på at lysten til å rydde kommer overveldende på meg en dag.

En dag kom faktisk lysten til å rydde. Men problemet var at hver gang jeg så et påbegynt prosjekt eller en rest av et stoff, så fikk jeg mye mer lyst til å sy enn å rydde. Rotet ble ikke flyttet på, men symaskinene gikk varme i stede.. 🙂

I 2015 sydde jeg morgenkåpe i bursdagsgave (se innlegg her), og denne brakte med seg en del avklipp. Ganske mye, faktisk. Jeg kaster så lite som mulig, derfor lå disse restene fremdeles å ventet spent på å bli bruk.. 5 år etter at morgenkåpa var ferdig, fant jeg endelig ut hva jeg skulle det til!

Jeg skjærte de opp i ulike størrelser som egnet seg til både håndklær og kluter, samt noen bittesmå jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til ennå. Kanskje sminkekluter? Hvem vet. I hvert fall er det litt mindre stoff på lageret mitt, samt en stor mengde håndklær som søte barn kan tørke av seg i ansiktet med når de har vasket seg om morgenen.

Til og med oppheng til knagg fikk jeg på! Det er viktige detaljer, ellers faller håndklærne bare på gulvet.

Alt er sydd på frihånd uten oppskrift. Kanten rundt har jeg sydd på Janome 644D overlock.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.