Dåpskjole i silke og kasjmir


Det var en gang en strikkegal kvinne.. 🙂

Det er rart med det, man kan få en fiks idé, og så er man i gang med noe sprøtt. Slik er i hvert fall jeg.

Strikkegal som jeg er, har jeg også en del garn på lager. Som et resultat av dette innførte jeg kjøpestopp på garn for ganske lenge siden. Jeg har handlet når jeg har fått bestillingsoppdrag, det er det eneste unntaket.

Men når man har kjøpestopp så må man tenke litt annerledes når man starter nye prosjekter. I stede for å bla i hefter og bøker for å finne inspirasjon, kan det gjerne være lurt å studere garnlageret først, og finne inspirasjon der.

Nettopp dette gjorde jeg i sommer, og da fant jeg masse hvitt garn. Hva kan man strikke i hvitt garn? Ganske masse, egentlig. Men jeg falt på dåpskjole. Faktisk ikke i entall. I flertall. DåpskjoleR. Ikke bare en. Ikke bare to. Men TRE stk. Galskap? Jepp!

Jeg hadde ei venninne som ventet barn, og jeg hadde lyst til å strikke en til henne. Men når alt kom til alt hadde hun bestemt seg for at barnet ikke skulle døpes. Så der satt jeg da, med tre dåpskjoler. Hva skulle jeg egentlig med dem?

«Ut på finn.no», tenkte jeg – må jo bare få solgt dem. Men å sette pris på noe som er så vanvittig tidkrevende som en dåpskjole, det er ikke så lett. I hvert fall ikke hvis man har lyst til å få litt igjen for arbeidet. Så jeg la de ut litt for dyrt, og fikk ikke solgt en eneste en av dem.

Så da legger jeg de ut her i stede. Om ingen vil kjøpe, så kan jeg i hvert fall skryte av at jeg har strikket flere dåpskjoler enn en gjennomsnitts nordmann. Jeg har nemlig strikket denne fra før til min datters dåp. Jeg er oppe i 4 dåpskjoler, altså 🙂

Denne dåpskjolen er strikket etter oppskrift fra Sandnes Garn Tema 02 dåp, i et eksklusivt garn. Garnet består av blandingen silke, kasjmir og merinoull, og er florlett og deilig, men samtidig varmt og godt.

Har du lyst til å kjøpe dåpskjolen blir jeg mer enn glad, og vi skal nok bli enige om en god pris 🙂 Ta gjerne kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.