Litt reklame om meg selv


Jeg er et kvinnfolk med mange jern i ilden. Jeg er en av dem som ville elsket å være mutters alene i 4 uker i strekk, der jeg BARE kunne gjort det jeg hadde lyst til. Da hadde mye av min tid gått med på strikkemaskiner, symaskiner (jeg har ikke sydd på EVIGHETER), og ikke minst bloggen og YouTube. Det er motiverende å ha en hobby der en føler at man kan bidra med noe. Andre folk viser engasjement ikke bare ved å trykke på «Liker» på en video eller et facebookinnlegg, men de gjør også det bare ved å SE på videoene mine på yoYuTube. Når jeg ser jeg får mye treff på videoene, så blir jeg motivert til å legge ut mer.

Men det som mine følgere her kanskje ikke vet, er at jeg faktisk har en blogg til. Jeg kan nemlig andre ting enn å strikke og sy. Jeg er utdannet musikklærer, og har tidligere jobbet mange år i kulturskolen. Jeg spiller piano og har laaaang fartstid både som musikant i kor/korps og som dirigent. Nå jobber jeg som musikklærer ved en ungdomsskole. Musikk har alltid vært mitt hjerte nært, og da må man pleie den lidenskapen også.

På bloggen www.seland-musikk.no legger jeg ut noter med besifring og videoer av fingrene mine når jeg spiller de ulike låtene. Trenger du tips til hva du skal spille på juletrefesten? Jeg har en del julemusikk å by på.

Jeg holder meg til copyrightreglene om at «70 år etter at komponisten er død, er musikken frigitt og kan brukes av hvem som helst uten å betale noe». Så all musikk som ligger her skal være lovlig å bruke for alle.

Bloggen min heter tross alt tid til overs, og da skriver jeg nettopp om det jeg driver med når jeg har tid til overs. Det gjelder faktisk min musikkinteresse også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.