Body med navn


For en stund siden skulle jeg besøke ei venninne og hennes baby. I den forbindelse er det alltid hyggelig å ta med noe, og jeg funderte en morgen på hva det skulle være. Jeg tenkte først på å kjøpe noen veldig gode kanelsvinger fra en lokal café, men plutselig fikk jeg så lyst til å sy, og når denne damen får lyst til å sy er det få som klarer å stoppe meg 🙂

Det tar ikke så mye tid å sy en body, i hvert fall ikke når man har sydd den samme før, og mønsterdelene allerede er tegnet av. Så i løpet av den samme formiddagen jeg skulle besøke venninna mi, ble bodyen både påbegynt og ferdig.

Bodyen er sydd sammen av to ulike stoff, det ene blått og det andre grått. Bakfra ser du blå rygg og grå ermer, forfra ser du motsatte farger, altså grå mage og blå ermer. Jeg synes det straks blir et finere plagg når man kombinerer to ulike stoff, enn når man syr med bare ett. Også får jeg bonuspoeng for å utnytte den siste tøyrest av det blå stoffet – for der var det ikke mye igjen når jeg hadde klippet det jeg trengte til bodyen! 🙂

Mens jeg sydde innså jeg at forstykket var grått og kjedelig, og da tenkte jeg «her må jeg legge til noe fint». Jeg synes det er gøy å pryde noe hjemmelaget med navn på. Både klær, luer, pledd og liknende blir mye mer personlig når det er markert med navn. Ikke minst blir det et ennå mer unikt plagg, og man er jo garantert at ingen andre bruker et helt likt plagg. Sist, men ikke minst, det er en ting folk legger merke til, og det liker jo den personen som har sydd plagget 😉

Så.. En personlig og helt unik gave som ingen andre har maken til, til en helt unik liten og herlig gutt 🙂

Alt stoffet er kjøpt på Stoff og stil, mønster er fra Heilt spesiell og jubel, og jeg har sydd på mine trofaste symaskiner Janome MC5200 (vanlig symaskin), Janome 644D (overlock) og Brother 2340CV (coverstitch).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.