Bruke opp restestoff: to bodyer


IMG_0133Når man skal ta fatt på nye syprosjekter, frister det alltid mye mer med de nye flotte stoffene som man ennå ikke har klippet i, enn å sy i de små restene som er igjen fra utallige andre prosjekt. Man kan liksom ikke kaste det, men man orker heller ikke å ta det i bruk.

Når jeg sydde genseren jeg blogget om i sist innlegg, bestemte jeg meg for å klippe opp alt! Ble det rester igjen fra genseren, skulle jeg ikke pakke vekk restene, men derimot finne et annet mønster som passet greit til stoffet jeg hadde igjen. Jeg skulle altså bruke opp stoffet!

IMG_0147Da jeg kikket på stoffrestene som lå igjen på gulvet, fant jeg ganske fort ut hva jeg hadde lyst til å sy av restene: bodyer til tvillingene. Jeg har bladd i boka Heilt spesiell og Jubel mange ganger, og ofte har jeg stoppet opp ved bilde av bodyen. Nå skulle jeg jammen sy, og ikke bare se 😉

Etterhvert som jeg klippet innså jeg at det ikke var nok stoff. Da måtte jeg titte oppi posen med utgåtte t-skjorter fra gubbens skap, og føye litt på armene. Jeg brukte denne t-skjorten til kanting av bodyen også, hvilket fungerte utmerket!

IMG_0111

Noe må man også gjøre for å sette sitt eget preg på klærne jeg har sydd. Denne gangen ble det skriften «Twinsies» på genserermen. Man må jo være stolt av tvillingene sine!

Nå kan jeg og tvillingene gå med antrekk som matcher som bare det 😉

Mønsteret er hentet fra Heilt spesiell og Jubel av Kristin Thorsnes og Ane Sund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.