Nye liftgardiner i stua


IMG_2369I oktober i fjor skrev jeg om at jeg hadde sydd liftgardiner til stua (klikk her for å lese innlegget). Disse har skjermet for solen i lang tid, og vi har vært svært fornøyde. Mørkleggingsstoffet fra Stoff og Stil er helt fantastisk, den slipper ikke inn noe sollys i det hele tatt. På filmkvelder kan vi få det mørkt og godt i TV-kroken vår, og da blir gubben glad (jeg har jo selvfølgelig et lite lys ved stolen min, for jeg må jo se hva jeg strikker på 😉 ).

Men vi har et vindu til i stua. Det like høyt (ca 60 cm), men ikke fullt så bredt som det andre med sine 135 cm. Gubben har etterlyst liftgardiner i dette vinduet også, og da må jo fruen i huset trå til. Jeg hadde stoff nok (i massevis) igjen fra den forrige liftgardinen jeg kjøpte, det eneste jeg manglet var et nytt liftgardinsett. Så det bar tilbake til Stoff og Stil for å kjøpe det jeg trengte.

IMG_2370Siden jeg hadde sydd disse liftgardinene før, og jeg nå visste hva jeg skulle gjøre, gikk det utrolig fort å sy dem. Jeg brukte kanskje et par timer på selve syingen, også brukte jeg og min mann omtrent en time på å kutte stenger, feste trådsystemet bak gardinene og feste de i vinduet. Raskt og enkelt, og effektivt og pent 🙂

Jeg tok en del bilder underveis mens jeg sydde og monterte, og har planer om å komme med en bildeserie med tekst som viser hvordan man syr og monterer disse liftgardinene. Håper på å få blogget om det i løpet av neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.