DIY hårpynt


DIY er vel ikke akkurat et nytt begrep. Men jeg skal innrømme at det ikke er så veldig lenge siden jeg måtte google DIY for å finne ut hva det stod for. I bloggeverdenen er DIY blitt et populært stikkord, og jeg ser at det er mange som bruker det.

DIY er forkortelse for do it yourself, direkte oversatt til norsk blir det gjør det selv. Alt som blir skrevet om i denne bloggen går jo egentlig i den kategorien – for jeg lager jo alt selv. Likevel vil jeg påstå at håndarbeid er en helt annen kategori, og det går ikke under begrepet DIY.

Men når man bruker kunnskapen man har for å pimpe hårpynten til dattera, ja, da synes jeg det er en DIY-kategori verdig.

Min eldste datter er kresen. Hun tar ikke på seg hva som helst, og hun hater å ha ting i håret. Håspenner er eneste unntak, men hun må godta hver eneste hårspenne før jeg kan sette den i håret hennes. Jeg kjøpte en del svarte og blå hårspenner en gang, og da hun så dem sa hun «Mamma sine», og hun nektet å ha de i håret. Hadde de vært rosa er jeg helt sikker på at hun ville ha dem. Men nei, du. Ikke svarte.

IMG_2395For et par dager siden fikk jeg en god idé på hva jeg kunne gjøre med disse for å få vesla til å bruke dem. Jeg tok frem blomster-strikkeringene mine, og ved hjelp av den minste ringen laget jeg en blomst som jeg festet til hårspennen. Dagen etter var jeg spent på om den kom til å bli godkjent etter hennes strenge inspeksjon. Men når ordene «blomst» og «rosa» kommer i samme setning, da er hun frelst med en gang.

Så her har dere dagens DIY-forslag: blomsterpynt på en hårspenne til en søt jente.

Utstyret jeg bruker for å lage blomster kan du lese om her. Disse kan du få kjøpt på nettbutikken min for 149 kr + frakt.

GOD PÅSKE! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.