Pianolue


epla2Jeg har så vidt nevnt før at jeg er musikklærer av yrke. For tiden jobber jeg ikke så mye på grunn av permisjon og små barn og sånn, men jeg jobber litt. Når jeg først er på jobb underviser jeg i piano. Jeg har 7 flotte pianoelever som går i grunnskolen. Hver uke dukker de trofast opp, spiller leksa si, får ny lekse, og går hjem for å øve. Det er en gjeng med flinke, motiverte og glade pianoelever jeg har.

En gang for ikke så lenge siden hadde jeg med meg en lue jeg hadde strikket på undervisningen. Jeg hadde den med fordi jeg var usikker på om størrelsen var riktig, og jeg ville at noen skulle prøve den slik at jeg kunne sjekke hvilke justeringer jeg skulle gjøre på den neste modellen. Og gjett om disse pianistene likte lua! Det ene førte til det andre, og før jeg visste ordet av det hadde vi avtalt at vi skulle holde en øvingskonkurranse – og vinneren av konkurransen skulle vinne en strikket lue. Jeg kastet meg i det, og sa at jeg ville lage pianomønster på lua.

Slik ble denne luen til. Jeg gleder meg til å dra på jobb i morgen for å vise pianistene luen jeg har strikket. Jeg er ganske sikker på at det vil bli en fin motivasjon på øvingskonkurransen! 🙂

Lua har jeg designet selv, og den er strikket på strikkemaskinen LK150. Jeg har strikket flere utgaver av samme modell, og de kan nå kjøpes på nettbutikken min til 299 kr pluss frakt. Lua er strikket i to lag, der innerluen består av bomull (Mandarin Naturell) og ytterluen av Alpakka ull. Lua passer barn i skolealder.

Oppskriften på lua finner du her.

 

IMG_2037GIVEAWAY!

Lunken innsats på giveawayen min, kun 14 lodd er delt ut! Har du lyst på mariusvantene jeg har strikket, les innlegget og trekk dine lodd. Vinneren blir plukket ut fredag 27. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.