Kasjmirgarnet selges som bare det!


IMG_3402Som jeg har skrevet ved flere anledninger tidligere, har jeg hatt litt kasjmirgarn til salgs en stund. Noe av det jeg selger har jeg allerede opplyst om, men jeg har i ettertid fått inn noe nytt garn som jeg ennå ikke har fått omtalt her på bloggen.

Jeg har nå 6 farger i 100% kasjmir 2/26: Hvit (natur), Lys grå, Rosa, Sweet Pink, Blå og Lilla. Fargene kan du se her. Garnet er helt fantastisk mykt, godt og varmt og ikke minst helt kløfritt. Men garnet har også sine baksider. Det har en tendens til å strekke seg litt når det er ferdigstrikket og plagget har vært i bruk en stund. Dette må man ta litt i betrakting når man strikker med dette garnet – i hvert fall hvis man planlegger å strikke tettsittende plagg.

Jeg fikk faktisk en kommentar fra en overrasket kunde at sjalet i 100% kasjmir noen ganger var for varmt. Det var et utrolig tynt sjal – og man kunne gjerne tro at det ikke varmet stort. Men den gang ei – det er utrolig varmt! Jeg bestemte meg derfor for å ta inn et alternativ til de som synes 100% kasjmir ble for mye av det gode. Jeg kjøpte til slutt inn et garn som er spunnet av 45% kasjmir og 55% silke (2/28). Enn så lenge har jeg kun koksgrå og hvit (natur) i denne garntypen. Jeg vil teste garnet ut selv før jeg eventuelt tar inn mer – og så langt har jeg ikke kommet ennå. Men ut ifra deg jeg kan se så langt, virker dette garnet utrolig bra. Om mulig – ennå bedre. For det er ikke til å nekte for at det blir en utrolig flott glans når det er silke i garnet!

Jeg har solgt ganske mye garn i det siste. Garnet i 100% kasjmir med lys grå farge er nesten utsolgt! Det gleder meg at jeg kan distribuere litt deilig kasjmirgarn ut til strikkeglade mennesker i de norske hjem. Jeg håper virkelig alle er fornøyd med garnet de har kjøpt av meg.

Jeg har bestilt ennå flere garnkvaliteter, og jeg venter i spenning på disse! Blant annet er det litt bling og glitter på gang, litt nylonforsterket ullgarn og mer kasjmir. Jeg gleder meg til å teste dette ut!

Har du lyst til å strikke med garnet jeg har til salgs? Ta mer enn gjerne kontakt med meg! Alt garnet jeg har tilgjengelig finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.