Hullkort – Punch cards


IMG_2527Nok en gang har det ankommet nye varer til min lille «butikk». Denne gangen er det i en veldig flat form, men likevel helt uvurderlig for en person som har en strikkemaskin med hullkort.

Da snakker jeg selvfølgelig om blanke hullkort. Disse hullkortene er av den samme type som jeg bruker selv, og jeg er veldig fornøyd. Hullkortene selger jeg til 129 kr, og da får du med deg 10 stk hullkort uten hull.

IMG_2076Hvis du har lyst, kan jeg klippe et av hullkortene for deg, slik at du kan strikke disse flotte notevantene. Da vil du få 9 blanke ark, pluss et som er ferdig klippet med notevantemønster. Da er det bare å sette hullkortet i strikkemaskinen, og strikke i vei. Oppskriften på notevantene finner du forøvrig her.

Ta mer enn gjerne kontakt med meg hvis du har lyst til å kjøpe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.