Klolodd


IMG_1569 copySom de fleste sikkert fikk med seg, så var det Valentines Day for ikke så lenge siden. Dette er en av mange dager jeg bare lar gli forbi uten å gjøre noe spesielt ut av det. Men man kan jo ikke la være å legge merke til alle hjertene som er å finne over alt – og litt påvirket blir man jo.

Diana Sullivan er en person som sannsynligvis har lært «alle» strikkemaskinentusiaster noe, ved hjelp av hennes youtubevideoer. Jeg har abonnert på kanalen hennes lenge, og jeg la merke til at hun hadde lagt ut en videoinstruksjon på hvordan man kunne strikke hjerter på strikkemaskin. Jeg så aldri på videoen, men at den var der, det visste jeg.

Ikke lenge etter at jeg blogget om en del nytt strikkemaskinutstyr som jeg har til salgs, fikk jeg en forespørsel fra en strikkemaskinbekjent i nærområde. Hun lurte på om jeg hadde sett den nevnte videoen, og om jeg klarte å få tak i disse spesielle kloloddene hun brukte.

Jeg var rask med å finne frem PC’en og youtube, for å ta en titt på hvilke klolodd hun snakket om. Jeg falt pladask umiddelbart! Jeg så mange bruksområder til disse, og fant ut at slike måtte jeg teste ut!

Tilfeldighetene skulle ha seg slik at jeg bare noen få dager før dette, var på posten for å hente en pakke som veide over 10 kg. Denne pakken var stappfull av vanlige klolodd. Og siden jeg har en mann som er rimelig godt utstyrt i verktøyparken sin, var vi ikke lenge om å lage en test av disse nye kloloddene.

Jeg brukte de for første gang da jeg strikket lue etter denne oppskriften forrige uke. Og en ting er helt sikkert – dette kommer til å bli en del av utstyret som er lett tilgjengelig når jeg strikker på maskin. Jeg likte loddene veldig godt – spesielt ved forkortede rekker.

IMG_1567 copyHVA slags lodd er det egentlig jeg snakker om? For å få den beste demonstrasjonen anbefaler jeg å se videoen, men bildet til venstre viser det meste man kan lure på. Det er rett og slett et vanlig klolodd, men det har kun to tagger øverst, i stede for den vanlige rekken med 8 tagger. Det som er flott med disse er at man har mulighet til å presisere veldig nøyaktig hvor man vil henge vekten på det man strikker. Ved for eksempel strikking av hæl og tå, eller annen strikk ved forkortede rekker, vil disse loddene komme godt til nytte.

Slike kan du få kjøpt av meg. Enten vanlige lodd som avbildet øverst til 49 kr pr. stk. Ønsker du deg de spesialtilpassede kloloddene lager jeg gjerne det til deg. Disse koster 59 kr pr. stk. Les mer her eller ta kontakt med meg hvis du er interessert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.