Ny ladning med softbager til strikkemaskin


StrikkemaskinbagEndelig har jeg fått inn nye softbager til strikkemaskin. Jeg kjøpte disse bagene for noen måneder siden, og de forsvant før jeg fikk sukk for meg. Jeg lovde at jeg skulle ta inn nye, men det lot dessverre vente på seg. Grunnen til dette var at jeg ønsket å forsøke å finne en annen type bag. De forrige jeg kjøpte fungerte helt greit, men ikke optimalt. Det var nemlig kun én stor lomme på den, og det var litt i det minste laget når det skal brukes til strikkemaskin. Vi trenger å ha med ganske mye utstyr, og da blir en lomme litt for lite. Ei heller ønsker vi at lodd og skarpe gjenstander skal gnisse mot sleder og slike ting. Nei, før jeg kjøpte inn noe nytt, ville jeg være sikker på at det ikke fantes noe bedre alternativ.

Og et bedre alternativ fant jeg faktisk. Men det er ikke så lett å finne akkurat det man vil ha, og akkurat det jeg ønsket fikk jeg heller ikke. Jeg skulle gjerne hatt en sort utgave, men det klarte jeg rett og slett ikke å få tak i. Til slutt fant jeg ut at jeg fikk ta til takke med en militærgrønn bag, og heller sette pris på at selve bagen egnet seg bedre til det jeg ønsker, enn det den forrige gjorde.

Jeg har testet ut bagen med min Silver Reed LK150, og bagen er helt perfekt til denne maskinen. Strikkemaskinen festes inne i bagen ved hjelp av to borrelåser midt på, pluss at den kan snurpes fast øverst. På baksiden av bagen er det en liten glidelås som åpner opp til en lomme som er like stor som hele bagen. Her kan alle lange ting plasseres (trådmast, oppleggskam osv.). Foran på bagen er det en stor lomme der man kan lagre for eksempel slede, og i de 4 små lommene kan man ha lodd, dekknål og annet utstyr oppi.

Bagen kan brukes som ryggsekkDet at bagen er militærgrønn bør man kanskje ha litt i bakhodet når man går med en slik bag. Jeg hørte nemlig en historie for litt siden, om noen som hadde gått inn på et kjøpesenter med en bag med noen fiskestenger i. Det hele endte med at noen ringte politiet, fordi de med en feiltakelse forvekslet fiskestangbagen med en våpenbag. Det er nok ikke noe spesielt gøy å bli beskyldt for terror bare fordi man har med seg en strikkemaskin ut på tur, så man bør kanskje være en smule obs på dette 🙂

Men det er tross alt ikke særlig ofte vi drasser strikkemaskinene våre hit og dit, spesielt ikke på kjøpesentere. Det er vel mer snakk om å samle maskinen sammen for å ta den med på hytta, eller på et kurs eller strikkemaskintreff i ny og ne. Alt dette til tross – har du lyst på en slik bag, ta gjerne kontakt med meg. Jeg selger den for 599 kr + porto på nett, men de som kommer på de kommende strikkemaskintreffene skal få den for 500 kr. Bestill gjerne på forhånd, så jeg vet hvor mange jeg skal ta med meg.

Les mer om bagen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.