Ny gadget til meg selv


sjalSpesielt hi-tech gadget er det ikke. Ikke var det noe spesielt dyrt heller. Noen synes kanskje dette er skikkelig agurknytt, men det hindrer ikke meg i å skrive om det, fordi JEG er kjempefornøyd!

Jeg har kjøpt meg en sømbyste!

Dette har jeg nemlig drømt om lenge. Jeg strikker jo på bestilling, og jeg ønsker alltid å fotografere det jeg har strikket. Men det er ikke spesielt pent å henge en genser på en kleshenger for å bli avbildet. Har du prøvd å henge en mariusgenser i rundstrikk på en kleshenger for deretter å ta et lekkert bilde av den? Det er nesten umulig! Det er heller ikke spesielt profesjonelt å selge en genser til andre, spesielt hvis det er kunder jeg ikke kjenner fra før, og avbilde meg selv med den samme genseren. Nei – sømbyste måtte jeg ha!

Men sømbyste finnes i mange varianter. Jeg har vurdert å lage en selv med gaffateip på den kreative måten. Jeg har faktisk en haug med gaffateipruller i kjelleren, tiltenkt dette prosjektet. Men jeg har liksom aldri kommet så langt at jeg kunne spørre gubben om å surre meg inn med teip.. Det ble en litt for dum kveldsaktivitet for meg og min mann å drive på med, derfor ble det til slutt glemt.

I den senere tid har jeg surfet en del etter sømbyste, utstillingsdukke og liknende greier på nett. Jeg har funnet ut at den billigste sømbysten jeg kan få tak i helt ny, er stoff og stil sin. Men til mitt bruk synes jeg den ble litt for dyr. Jeg skal ikke bruke den som sømbyste. Jeg skal ha den for å ta bilde av ting jeg skal selge!

sjal2Til slutt søkte jeg etter  «utstillingsdukke» på finn.no, og fant en sømbyste helt perfekt til mitt bruk. En som var kjøpt på Agape, som bare hadde stått i en krok i et rom med en kjole på (kanskje en brudekjole?). Jeg fikk den, like pen og god som om den var ny, til en veldig grei penge.

Så nå har jeg oppdatert alle bildene på sjalene som jeg annonnserer på finn. Jeg har også oppdatert bildene på nettbutikken min.

Jeg har intet mindre en to bestillinger på gensere pluss en jakke som venter på å bli strikket. Sømbysten skal ikke få tid til å samle støv, hvis jeg klarer å jobbe effektivt nok 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.