Hagestue! 4


postveien61Vi bor i et bittelite hus bygd i 1937. Huset var mer enn stort nok da vi kjøpte det i 2008, men siden den gang har vi blitt en familie på fem, og plutselig har det blitt litt i det minste laget.

På baksiden av huset har vi en murveranda som alltid har vært litt sånn halvveis. Vi har forsøkt å gjøre noe med dette etter som tiden har gått, men det har aldri blitt helt optimalt. Etter mye om og men har vi endelig fått oss en hagestue i stede for en halvveis fungerende veranda. Nå er vi fornøyde!

Hagestuen ble satt opp i oktober i fjor, og siden den tid har vi isolert, lagt varmekabler og gulv, isolert og kledd vegger, og listet. Malearbeidet som kom til slutt var en fornøyelse av dimensjoner. Ute gikk folk med boblejakker, men inne i hagestuen jobbet jeg med t-skjorte og solbriller – med lydbok i ørene. Paradis på jord!

 

Grunning

 

Under arbeid – nesten ferdig!!

Under arbeid

Endelig er det møblert og klart til bruk!

Sofagruppe

Nærmeste nabo som du ser taket på igjennom vinduet rett frem er faktisk den barnehagen ungene våre går på. Praktisk at det er så nærme, men ikke like praktisk at tvillingene faktisk kan se rett hjem fra vinduet inne på avdelingen sin. Her har vi kjøpt et belegg på Clas Ohlson som vi klistret på vinduene, og vips, så ble det problemet tilintetgjort!

Grill

Ei lita stue har blitt litt større, og et lite hus har blitt litt større det og 🙂

 

Men det aller, aller beste med denne hagestuen: Jeg har fått meg et nytt kontor. Jeg tar med alle mine gadget jeg trenger ut dit, om det så er symaskiner, strikkemaskiner eller bare en laptop. Jeg elsker den hagestuen!

Har det ikke blitt fint??

perfekt hobbyrom


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Hagestue!