Mammutsalg!


300x250_Trines_matHar du fått med deg at det er mammutsalg for tiden? Visste du at du like gjerne kan kjøpe bøker som er på mammutsalg på nett? Lenge trodde jeg at man måtte dra fysisk på butikken for å få med seg slike slag, men slik er det absolutt ikke lengre. I dag har jeg lyst til å komme med en liten liste med anbefalinger av håndarbeidsbøker som er til salgs for en VELDIG billig penge. Jeg tror det lønner seg å være rask i innkjøp, for det begynner allerede å bli utsolgt av noen boktittler.

Mammutsalget varer til den 28. februar.

Linkene i dette innlegget er reklame for Tanum, Haugen Bok, Bokkilden og Adlibris. Det vil ikke si noe for deg som leser bloggen, men jeg er pålagt å opplyse om det.

Sy om med Jenny Skavland
Jeg mener selv at jeg ikke er spesielt flink på design, ei heller på re-design, men jeg skulle ønske jeg var mye flinkere… Så lenge jeg har en oppskrift/mønster å gå etter blir resultatet best, mener jeg. Men er det noen som har peiling på design/re-design så må det vel være Jenny Skavland. Jeg bladde i bøkene hennes da jeg skulle kjøpe julegave til min niese som nylig hadde fått seg sin første symaskin, og jeg endte med å kjøpe denne boken til henne til jul. Og hun var veldig fornøyd, masse gode tips og triks til å oppdatere skapet til en billig penge. Så denne boken kan anbefales, både til ungdom og opp i eldre alder. Boken koster 149 kroner på mammutsalg hos Tanum

Hjemmesydd av Mari Melilot (utsolgt flere plasser)
Selv har jeg ikke denne boken, men jeg har en annen bok av Mari Melilot, nemlig «Sy til barna». Den boken har jeg brukt utrolig mye, og jeg er veldig fornøyd både med oppskriftene som finnes, bildene i boken og forklaringen på hvordan tøyet skal sys. Til og med for en nybegynner er det mulig å forstå. Evig takknemmelig for den boken, derfor velger jeg også å anbefale en bok som jeg ikke selv har 🙂 Boken koster 99 kroner på mammutsalg hos Haugen bok

Hekle, hakke & gimpe av Gerd Fjellanger
Denne boken kjøpte jeg til meg selv i sommer, sammen med en ny gimpegaffel. Jeg er veldig begeistret for å prøve nye ting, og gimping var nytt for meg. Gimping er veldig enkelt, men resultatet blir aldeles nydelig! Boken gir deg mulighet til å mestre gimping (og hekling og hakking også for den saks skyld, men det  kunne jeg fra før) på en enkel måte. Boken koster 199 kr på mammutsalg hos Tanum.

Mer om gimping kan du finne på tagen gimping i bloggen min. Da kan du blant annet se hva jeg har laget i gimpeteknikken, og du kan se 3 youtubevideoer som viser hvordan gimpingen foregår.

Trines Mat av Trine Sandberg
Ja, dette er en håndarbeidsblogg… Men alle mennesker må spise mat, derfor kan man aldri få nok anbefalinger når det gjelder gode oppskrifter – enten du leser det på en matblogg, håndarbeidsblogg eller et annet sted. Jeg surfer nesten utelukkende på www.trinesmatblogg.no når jeg skal servere noe godt til middag. Jeg simpelthen elsker smakene hun setter sammen. Hun gjør et kjedelig fiskemåltid til en fest, hun gjør risotto til en velsmakende lek og hun gjør biffmåltidet så godt at du får et smask på munnen av en fornøyd mann etter middag (jeg gjorde i hvert fall det 🙂 ). Jeg har ikke boka Trines Mat selv, men jeg har kjøpt to versjoner av boken som jeg har gitt vekk til jul. Og selvfølgelig leste jeg boka fra perm til perm før jeg pakket de inn i julepapir. Denne kan VIRKELIG anbefales! Boken koster 149 kr på mammutsalg hos Tanum.

For å få en oversikt over alle håndarbeidsbøkene tanum har på mammutsalg, trykk her. Husk på at alle bokforhandlere har mammutsalg, og er det utsolgt en plass kan det være bøker igjen en annen plass. Det kan også være forskjellig utvalg av bøker som er på salg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.