Ofte stilte spørsmål om strikkemaskin 2


faqNår man skriver en slik blogg dette, blir det ofte en del spørsmål. Det er også litt av poenget med denne bloggen. Jeg var selv så utrolig fortvilet da jeg hadde kjøpt meg strikkemaskin. Det var ingen informasjon å finne, i hvert fall ikke på norsk. Jeg fant en del hjelp i youtube, men jeg følte likevel at det manglet informasjon om dette emnet på internett.

Det var slik denne bloggen ble til det den er i dag. Og når folk spør meg om tips og råd når det gjelder strikkemaskin, svarer jeg mer enn gjerne.

Jeg har lenge tenkt å føre opp disse spørsmålene, svare på dem, og dele dem på bloggen. For det er ikke til å nekte for at jeg får samme spørsmål om igjen flere ganger.

I går tikket det inn en ny mail fra ei som hadde lyst på strikkemaskin, og hun trengte noen råd. Det var ikke mer som skulle til, så nå har jeg sittet med PC’en i fanget i flere timer, og delt svarene på alle spørsmålene jeg klarte å finne.

Har du lyst på strikkemaskin? Kanskje du kan finne noen svar her? Ta gjerne en titt!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Ofte stilte spørsmål om strikkemaskin

 • Randi Sørensen

  Tusen takk for ei utrolig god tilbakemelding på spørsmålene mine.
  Hadde ikke drømt om å få så utfyllende svar!
  Må bare bøye meg i støvet og takke nok en gang!

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Bare hyggelig! Mesteparten av spørsmålene hadde jeg allerede svart på før, det handlet bare om å samle dem. Men noen av dine spørsmål kom også med 🙂 Lykke til med strikkemaskinjakten! 🙂