Raglandgenser i kasjmir


Som jeg har gitt uttrykk for tidligere, så har denne julen vært litt annerledes enn planlagt. Slik går det når man har syke barn, og i tillegg til det så blir man syk selv. Alle i familien har på et eller annet tidspunkt vært syk i løpet av de siste to månedene, og på sikt blir slikt ganske slitsomt. Som om ikke småbarnstilværelsen er slitsom nok, liksom.

Jeg har fått tre bestillinger fra familien som jeg hadde håpt på å få ferdig til jul – slik at de kunne få de når vi skulle møtes. Men når jeg innså at vi ikke kom til å klare å komme oss av gårde, sluttet jeg også å stresse med å få disse prosjektene i havn før jul. Det er nok av ting å henge fingrene i når den travle desember måned plutselig står på dør.

IMG_1224aMen den ene genseren var faktisk allerede ferdig da det første lyset i advent ble tent. Den har hengt på utstillingsdukken i en måneds tid, i påvente på at jeg skulle pakke den ned og gi den til sin nye eier. Når ferien ble avlyst, vel – da ser det ut til at jeg må en tur på posten for å sende den i stede for.

Jeg blogget om denne genseren for noen måneder siden, og ikke lenge etter kom det en bestilling på en kasjmirgenser. Etter litt om og men fant vi ut både fasong og farge, og jeg var ganske snar med å sette i gang med strikkingen. Når det er glattstrikk og ikke noe mønster, tar det ikke så lang tid å strikke en genser som dette.

Det er min flotte svigermor som har bestilt denne. Hun feiret faktisk 50 års bryllupsdag i julen, sammen med sin mann. Jeg vil gjerne gratulere dem så mye med den store dagen. Vi skulle selvsagt ha vært der, men i stede var vi hjemme og pleiet febersyke barn. Slik er livet noen ganger.

Håper genseren passer og at hun bruker den masse.

Genseren er strikket i dette garnet på strikkemaskinen Silver Reed SK280 ved hjelp av DesignaKnit8, og den er montert med en Hague Linker. Ribben er strikket med 1 rett og en vrang med SRP-60N ribbapparat.

 

Teknikker brukt på denne genseren:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.