The best Christmas gift. EVER!


IMG_1220 copyJeg tror jeg har fått den beste julegaven som finnes denne julen! På pakka sto det «Til Ingunn, fra Julenissen». Hvem var julenissen i dette tilfelle? Det var nok meg selv. Men jeg ble ikke noe mindre glad for gaven av den grunn. Gaven var forsåvidt ikke BARE fra meg selv heller. Det var stort sett meg, men uten blogglesere, youtubefølgere og Tid Til Overs-kunder, hadde jeg nok ikke hatt råd til dette. I tillegg til dette hadde jeg fått et par generøse gaver fra nær familie. «Mange bekker små gjør en stor Å», er det jo noe som heter. I dette tilfellet er den store Å’en inten mindre enn en SILVER REED SK830.

Denne maskinen har jeg siklet på lenge. LENGE! Men det er ikke til å nekte for at den er ganske dyr. Også har jeg jo tross alt to strikkemaskiner fra før – og hvilken hobby-strikkemaskin-entusiast trenger egentlig tre strikkemaskiner? Men for et par måneder siden så jeg at flere strikkemaskinforhandlere opplyste om at prisen på strikkemaskiner kom til å gå opp i 2016. Til slutt tok jeg kontakt med stanett.no og spurte hvor mye prisen kom til å gå opp, og innen hvilken dato jeg måtte bestille ny strikkemaskin for å få 2015-pris. Etter et raskt svar på mail og et par dagers betenkningstid hadde jeg jammen bestilt en ny strikkemaskin til meg selv!

Denne jula har vært preget av mye sykdom. ALT for mye… En av jentene har vært febersyk intet mindre enn 9 dager i strekk, til tross for legebesøk lille julaften. På grunn av alt dette har faktisk strikkemaskinen fått stå helt i ro i gangen, helt urørt, i flere dager. Men hver gang jeg har gått forbi, har det rykket i en og annen muskel. Og i går måtte jeg rett og slett åpne pakken.

Jeg har ikke begynt å strikke på den ennå. Jeg må installere DesignaKnit på en ny PC, og jeg må lese meg litt opp på brukermanual først. Jeg har tross alt bare strikket med manuelle strikkemaskiner før, jeg har ikke en gang RØRT en elektrisk før.

Som jeg har nevnt ved flere anledninger tidligere, så er jeg en flittig bruker av youtube. Ikke bare ser jeg mye videoer der, men jeg har også i flere år lagt ut egne videoer. Mesteparten av videoene er håndarbeidsrelaterte, og av dem igjen er nesten alle strikkemaskinrelaterte. Da jeg lurte på om jeg skulle kjøpe meg en SK830, søkte jeg selvsagt etter informasjon om denne på youtube – men jeg det var ikke et eneste treff. Vel – nå skal JEG sørge for at det kommer treff på youtube når noen søker etter en SK830. Og da begynner jeg med denne videoen.

Er du nysgjerrig på hvordan det ser ut når en ny strikkemaskin er sendt i posten, hvordan den er pakket sammen, og hva pakken inneholder? Ta gjerne en titt på videoen nedenfor. Og OM du skulle vurdere å kjøpe deg en SK840 og ikke en SK830, er jeg rimelig sikker at innholdet vil være temmelig likt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.