DIY hårpynt 2.0


IMG_2409Vesla har aldri hatt lyst til å ha noe i håret. Hårstrikk og hårbånd har alltid vært uaktuelt. Hårspenner er det eneste som hun har godtatt – men kun de spesielt utvalgte som hun har godkjent.

Da jeg laget egen blomsterpynt på hårspennene hennes, var det plutselig helt fantastisk med hårspenner. I flere dager hadde hun 4 hårspenner i håret samtidig. Alle skulle være der, og hun kunne ikke unnvære noen.

De to spennene hun har i håret på bildet til høyre er de to siste jeg har laget. Den øverste har jeg blogget om før, og den nederste er den siste jeg har laget. Denne er laget i et mohairgarn fra restegarnhaugen min, og det garnet gjorde seg veldig godt på disse blomsterstrikkeringene mine. På grunn av de lange mohairfibrene som omslutter selve tråden, blir løkkene på blomsten mer luftige og de legger seg riktig pent.

Utstyret jeg brukte for å lage blomsten kan lese om her. Disse kan du få kjøpt på nettbutikken min for 149 kr.

Men når det er sagt var det ikke mer enn en dag i barnehagen, før hun hadde mistet nevnte hårspenne. Ja ja, da får jeg bare lage en ny en da 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.