Nye varer i nettbutikken – Strikkering til å lage blomster med


IMG_2331Nå har jeg fått nye varer som jeg skal legge ut i nettbutikken min. Alt skal registreres og testes før det blir lagt ut, og som trebarnsmor er det lite tid å gjøre dette. Jeg får ta en ting om gangen, og begynner her med å presentere strikkeringene

For noen år siden fikk jeg noen små strikkeringer fra min mor. Dette var noe hun hadde hatt siden hun var liten, tror jeg, og hun ville gi de videre til meg, fordi hun aldri brukte dem. Jeg husker jeg strikket et pledd til henne i bursdagsgave, pyntet med en blomst her og en blomst der, laget av disse strikkeringene. Jeg mener å huske at det ble ganske så flott til slutt (dette er faktisk en av de få tingene jeg ikke har fått dokumentert på bilde og blogget om! Fysj, det må jeg gjøre noe med!). 🙂

IMG_2335Uansett. Disse strikkeringene har jeg rotet bort, og jeg fikk lyst på nye – og nå har de altså tilgjengelig i nettbutikken min 🙂 Har du lyst på et sett? Gå til nettbutikken min for å kjøpe, eller kontakt meg direkte via bloggen.

Se galleriet under hva jeg fikk til på disse strikkeringene, og se i youtubevideoene under der igjen for å se hvordan jeg laget noen av disse blomstene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.