Strikkemaskin,  Youtube

Tid Til Overs-lua med videoinstruksjoner

IMG_2412Da har jeg gitt lua mi et navn: Tid Til Overs-lua. Det har blitt en del luer den siste tiden, og for hver gang jeg har strikket en ny lue, har designet blitt pusset på slik at det blir akkurat slik jeg vil ha det. Nå er jeg fornøyd med designet, og jeg er klar til å ta imot bestillinger! Ta en titt på nettbutikk.tidtilovers.com for å se på pris/spesifikasjoner på lua.

Vi har noen venner som har en liten søt gutt som heter Brian. Disse vennene er alltid hyggelige og rause med oss og våre barn, og da er det fint å kunne være litt hyggelig og raus tilbake. Derfor satte jeg meg nylig med strikkemaskinen ned for å strikke en Tid Til Overs-lue til Brian. Lua er strikket på Silver Reed LK150, og Mandarin Naturell er brukt som innerlue og Alpakka Ull som ytterlue.

Denne gangen tok jeg opptak av deler av strikkeprosessen. Jeg konsentrerte meg om mønsterstrikkingen, og det ble til slutt to videoer på youtube. Den første videoen viser hvordan jeg lager designet i DesignaKnit, og den andre fokuserer på hvordan jeg strikker selve mønsteret på strikkemaskinen. Ta gjerne en titt! 🙂

Og oppskriften på selve lua finner du her.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.