Kløverkjole i blått


I en periode hadde jeg store ambisjoner om å designe egne klær og selge oppskrifter. Jeg lagde tre oppskrifter, og kun en av dem har jeg lagt ut til salgs. Oppskrift på tights på strikkemaskin (finstrikker) kan du få tak i her. De andre to jeg har jeg ikke lagt ut ennå. Men jeg kan jo blogge om plaggene likevel 🙂

Her har jeg strikket en kjole som jeg har kalt for «Kløverkjole» på grunn av mønsteret. Jeg har strikket kjolen i garnet Mandarin Naturell fra Sandnes garn på strikkemaskinen Silver Reed LK150. Hullmønsteret har jeg strikket på denne måten, og stroppene over skulderen har jeg strikket slik. Ellers er kjolen strikket ganske enkelt med løpegang, og rullekant oppe (foran), og en stram avfellingskant oppe (bak). Kjolen er strikket nedenfra og opp i to deler, der man feller i sidene.

 

Oppskriften er nesten klar til å legges ut til salgs, men det er ikke noe jeg har prioritert å få ferdig nå i sommer. Hvis noen har veeeldig lyst på oppskriften litt mer umiddelbart enn «når jeg har lyst», så kan det lønne seg å legge igjen en kommentar på blogg/facebook/instagram/e-post. Med nok henvendelser vil jeg nok flytte litt på rekkefølgen på ting jeg skal gjøre, og legge denne oppskriften først på prioriteringslista. For eksempel kan du ta kontakt her.

Jeg har strikket tre varianter av denne kjolen, så jeg kommer definitivt tilbake til oppskriften ved et senere tidspunkt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.