Casual-skjørt fra Heilt Spesiell


Sommeren er over – men jeg har ikke fått vist alle de fine klærne jeg sydde meg i sommer ennå.

Her er et skjørt jeg har funnet oppskrift på i boka Heilt Spesiell – Sy til liten og stor. Av alle bøkene i Heilt Spesiell-serien er nok dette favorittboka mi. Jeg har fulgt oppskriften til punkt og prikke, bortsett fra at jeg ikke har sydd lommeposer. Oppskriften har ikke ordentlige lommeposer, men man skal sy med f.eks coverstitch oppå stoffet, slik at stoffet og foret lager lommeposer. Det valgte jeg å ikke gjøre. Derfor er hele skjørtet en eneste stor lomme 🙂

Skjørtet har jeg sydd i restestoff etter denne genseren, og jammen klarte jeg å bli kvitt alle restene på dette prosjektet.

Skjørtet var litt knotete å sy, og jeg måtte google litt for å forstå oppskriften ordentlig. Det var facebook som ble redningen, der jeg fant en tråd der noen andre hadde undret på den samme tingen som meg. Da jeg leste svaret hun hadde fått, ble det ikke vanskelig å ferdigstille skjørtet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.