A treat for myself..


Livet som lærer er bra! Men det er travelt. På jobb springer jeg fra den ene skoletimen til den andre. Ikke før man har fått satt rompa ned på en stol og smørt noe godt på brødskiva, så ringer skoleklokken igjen, og man må opp fra stolen i en fei. Men jeg trives med det. Det er godt å være aktiv på jobb, og dagene fyker så fort forbi at det nesten er skremmende.

Når jeg kommer hjem fra jobb er det like travelt. Ungene skal hentes i barnehagen, middagen skal på bordet. Plutselig er det kveldsmat og leggetid. Når endelig ungene er i seng, må jeg jammen jobbe igjen. Da skal skoletimer planlegges slik at man kommer forberedt på jobb neste dag.

I en slik hverdag er det ikke mye plass igjen til håndarbeid. Til og med strikketøyet får hvile flere dager i strekk, noe som er svært ulikt meg.

Men min nye jobb til tross har jeg nok å blogge om. Jeg produserte nemlig så store mengder med klær før sommerferien, at jeg ikke hadde mulighet til å blogge om alt! Dette skal jeg slippe som små drypp de gangene jeg har litt tid til overs – og får muligheten til å blogge igjen!

a-treat-for-myself2

Å lage klær til meg selv og til nær familie er noe jeg simpelthen digger. Jeg synes det er kjempestas når vi går som en samlet gjeng, og jeg kan tenke: «Amelia og Amanda har på seg kjole og strømpebukse som jeg har sydd. Olivia sin bukse og gubbens t-skjorte har jeg også sydd. Selv har jeg på meg en genser som jeg har strikket på strikkemaskinen«. Det gjør meg stolt og glad når hobbyen min kan bli brukt til noe nyttig.

Akkurat denne genseren er vel ikke den peneste jeg har sydd, og ikke var den 100% brukervennlig heller. Jeg klarte nemlig å bomme på stoffretningen, slik at stretchen kom på vertikalen i stede for horisontalen. Den ble litt trangere over hofta/midjen enn det jeg skulle ønske, likevel ble den akkurat grei nok til at jeg valgte å ta den i bruk.

Her er jeg iført genseren på «Barnehagesafari» sammen med småjentene mine. En nydelig dag med blide jenter – det blir sjeldent bedre enn det! 🙂

Genseren er sydd på Janome 644D overlock etter mønster fra Heilt spesiell. Alt stoff jeg har brukt kommer fra Stoff og Stil.

a-treat-for-myself

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.