T-skjorte military style


Min mann er ikke så lett å få med på denne håndarbeidsbølgen. Han skuler på meg når jeg strikker, og synes nok at jeg burde klare å holde hendene rolig også noen ganger. For det klarer jeg selvsagt ikke.. Jeg springer frem og tilbake for å ordne med garn og stoff, mens han sitter rolig en plass og iakttar meg.

Men når jeg plutselig fikk oppskrifter på herreklær (Heilt spesiell – Sy til liten og stor), da ble låten en annen. «Ja, du kan vel sy en t-skjorte til meg, hvis du absolutt må», begynte han, litt likegyldig.

Kosestund med pappa

Når det viste seg at han passet den t-skjorten veldig godt, tok det ikke lang tid før han var på nettbutikken til Stoff og stil for å kjøpe mer stoff. Da var det plutselig ikke måte på hvor mye stoff jeg skulle ha, og hvor mye klær jeg skulle sy.

Jeg hadde tenkt å sy en haug med t-skjorter til han. Jeg drømte vagt om at han skulle slippe å kjøpe t-skjorter i en stund fremover. Men så fikk jeg plutselig ny jobb, og utsiktene for fremtiden er ikke lengre som først antatt. Den «haugen» med tid til overs jeg trodde jeg skulle ha, er rett og slett borte med vinden.

T-skjorte military style rygg

Men jeg fikk i hvert fall tid til å sy to t-skjorter til han, og den tredje er også snart klar. Det er jo en begynnelse – så får vi se hva fremtiden byr på, utenom arbeid og barn.

T-skjortene er sydd på Janome 644D overlock og pyntesømmene på den svarte t-skjorta er sydd med Brother 2340cv coverstitch. Mønsteret er hentet fra Heilt spesiell – Sy til liten og stor, og alt stoff er kjøpt på Stoff og stil.

T-skjorte military style

Coverstitch seam To ferdige herreskjorter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.