Kjole fra Klompelompe


Like før sommerferien strikket jeg disse kjolene til tvillingene. Det var varmt i været, og tvillingene sprang barbeint rundt i sine nye kjoler og sang «Se min kjole». Hvem sprang litt furtet etter disse to lykkelige jentene, og synes de fikk for mye oppmerksomhet? Olivia, selvfølgelig. Hvorfor det? Vel – hadde hun fått en ny kjole, da? Nei, det hadde hun ikke.

Det måtte jo den håndarbeidsgale mammaen gjøre noe med. Derfor satt jeg en kveld og bladde i den ene boka etter den andre, helt til jeg fant en nydelig kjole i boken Klompelompe. Denne kjolen har jeg siklet på mange ganger, og endelig fikk jeg mulighet og inspirasjon til å sette i gang!

Klompelompekjole1

Jeg valgte å strikke kjolen i Mandarin Classic. Dette av flere årsaker, men hovedsaklig fordi jeg ønsker å kvitte meg med dette garnet. Det er jo ikke i produksjon i Sandnes Garn lengre, og da blir det egentlig godt å få det vekk, og erstatte det med et annet nytt og litt freshere garn.

Garnet egnet seg utmerket til denne kjolen, og vesla ble kjempefornøyd når kjolen var ferdig. Da vi skulle på konsert for ikke lenge siden, var det Olivia som fikk bestemme hva hun ha på seg. Det var ikke tvil om hva hun ville kle seg med: Den nye, hvite kjolen!

Klompelompekjole4

På bildene jeg har tatt til dette innlegget har jeg festet «selene» med knapper. Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan det så ut, derfor fjernet jeg knappene og sydde selene fast i bærestykket i stede. Jeg synes kjolen hang bedre på kroppen da, og totalinntrykket av kjolen ble mye bedre.

Kjolen er strikket etter oppskrift fra Klompelompe i garnet Mandarin Classic fra Sandnes Garn.

Klompelompekjole2

Klompelompekjole3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.